Musicals TINA en Lazarus keren snel terug in theater!

0

Geweldig nieuws van Stage Entertainment: de topmusicals TINA en Lazarus keren veel sneller terug in het theater dan werd gedacht. TINA komt zelfs dit najaar al terug!

Albert Verlinde bracht vandaag zelf het goede nieuws naar buiten. “Het is geweldig dat we na zo’n onzekere periode eindelijk weer kunnen beginnen.” Kort geleden vertelde de producent en algemeen directeur van Stage Entertainment nog over de pijn die hij voelt bij het betreden van zijn lege theaters, maar gelukkig komt daar snel verandering in. Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen per 1 juli hebben ze een goede oplossing gevonden.

Musicals Stage Entertainment snel van start

“De versoepeling van de coronamaatregelen kwam geheel onverwacht, maar ik ben erg blij dat we een manier hebben gevonden om het publiek weer te kunnen laten genieten van deze geweldige voorstellingen,” aldus Verlinde. Uiteraard zal er minder publiek aanwezig zijn bij de voorstellingen. Door de 1,5 meter afstand die er tussen bezoekers moet zitten kan maar een derde van de plaatsen bezet zijn. Ook komen er verschillende ingangen en wordt de horeca aangepast. Maar dit mag de pret niet drukken, want Stage Entertainment doet er alles aan om de bezoeker binnenkort weer optimaal te laten genieten van deze geweldige musicals.

Tina Turner en David Bowie

TINA – De Tina Turner Musical komt dit najaar alweer op de planken van het Beatrix Theater. Voor de David Bowie musical Lazarus moeten we iets meer geduld hebben: als alles volgens plan verloopt, gaat deze productie aankomend voorjaar weer van start. Wanneer de verkoop start, zal later bekend worden gemaakt.

Anastasia

Helaas heeft de andere topproductie van Stage Entertainment – Anastasia, nog geen groen licht gekregen.

Share.