Corona-veilig SCALA Theater opent eind september haar deuren

0

Op vrijdag 25 september opent het nieuwe SCALA Theater bij de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren. Dit theater is gebouwd met de anderhalve meter regel voor theaters in gedachten: het is een volledig corona-veilig theater. Het SCALA bestaat uit drie verdiepingen, 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Het is een tijdelijke constructie die in elk geval tot 31 december blijft staan.

In het SCALA Theater zullen zeker 80 voorstellingen te zien zijn. Op 25 september opent het theater met een concert van André Hazes. Ook zijn er veel familievoorstellingen te zien, zoals Buurman & Buurman en sprookjesmusical Belle en het Beest. Ook zullen Nick & Simon, OG3NE en Waylon er concerten geven. Ook zal er cabaret te zien zijn van Jandino Asporaat en Tineke Schouten.

Share.