Tony Neef en René van Kooten zingen in Musical Afternoon Tea-sessies

0

Tony Neef, René van Kooten, Mariska van Kolck en vele andere musicalsterren schitteren in de nieuwe Musical Afternoon Tea-sessies. De Graaf & Cornelissen Entertainment organiseert deze sessies vanaf eind september op zondagmiddag in het hotel The Grand in Amsterdam. Beleef onder het genot van een heerlijk afternoon tea een show van grote Nederlandse musicalsterren.

Naast bovengenoemde namen geven ook onder meer Vajèn van den Bosch, Lone van Roosendaal, Brigitte Nijman, Renée van Wegberg, Joke de Kruijf en Esmee Dekker intieme musicaloptredens. Op zondag 27 september bijten Tony Neef en Mariska van Kolck het spits af met een show vol Amsterdamse liedjes. Tot aan het einde van het jaar treden de musicalsterren op in het Amsterdamse hotel.

Producent Hans Cornelissen is in zijn nopjes met de samenwerking met het hotel Sofitel Legend The Grand. “Zeker in de huidige tijd is het fijn om geweldige artiesten met wie wij een band hebben ook dit bijzondere podium te kunnen bieden en het publiek weer van mooie live-entertainmentevenementen te laten genieten.” Cornelissen hoopt het concept ook op langere termijn te kunnen blijven uitrollen.

De kaartjes voor de concerten zijn inmiddels al in de verkoop. Bekijk het programma hieronder:

27 september Tony Neef & Mariska van Kolck – Amsterdamse liedjes
4 oktober René van Kooten – René’s Favourite Songs
11 oktober Renée van Wegberg – Tour de France
18 oktober Vajèn van den Bosch & Jasper Taconis – Magic of Disney
25 oktober Brigitte Nijman & Jasper Taconis – Douze Points
1 november Lone van Roosendaal – Van Roosendaal moest zo nodig
8 november Tony Neef – Ode aan Wim Sonneveld
15 november Mariska van Kolck – Ode aan The Carpenters
22 november Joke de Kruijf – Music of the Night
29 november Esmee Dekker – This is My Life
13 december Jasper Taconis & Joran de Bont – The Christmas Edition
Share.