Koen Wauters (Clouseau) flink ziek van coronabesmetting

0

Koen Wauters (Clouseau) is flink ziek geweest van zijn coronabesmetting. En hoewel hij zich nu beter voelt dan eerst, is hij nog altijd niet de oude. Naast vermoeidheid merkt hij ook dat zijn stem is veranderd.

Nadat Koen in aanraking kwam met een besmet persoon, ging hij direct in quarantaine, zo vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Aanvankelijk bleek het mee te vallen en voelde hij nog niets van de besmetting, maar na een week veranderde dat totaal. “Pas na die week werd ik koortsig en ziek en startte mijn tweede week quarantaine.”

Koen Wouters drie weken in quarantaine

Na twee weken in volledige afzondering kreeg hij van zijn dokter groen licht om weer aan de slag te gaan. Maar dit viel vies tegen, zo legt de charmante Vlaamse zanger uit. “Ik voelde me futloos, moe, weinig energiek. Vandaar dat ik me nog een derde week heb opgesloten.”

Schor en heser

Koen is deels hersteld van zijn vermoeidheid en werkt sinds twee weken weer, maar het virus laat nog steeds zijn sporen na. “Vandaag kan ik al wel weer werken, maar nog niet lang of veel. Corona had ook een invloed op mijn stem. Die kleurde anders en afoon: schor en heser.”

Geluk gehad

Ondanks alle ellende ziet Koen het positief in. “Ik ben er zeker van dat ik veel geluk heb gehad. Zeker als je hoort of leest wat corona bij sommige andere patiënten heeft aangericht.”

Tweesprong

In 2021 gaan de heren van Clouseau op tournee met hun show Tweesprong. Het gelijknamige album kwam dit jaar uit. Ze touren door zowel Vlaanderen als Nederland, en geven concerten in Nijmegen, Utrecht, Groningen en Tilburg. Bekijk hier de speellijst.

Share.