Testevenement Guido Weijers op 20 februari in Utrechts Beatrixtheater

0

Guido Weijers staat op 20 februari alsnog voor 500 man in het Utrechtse Beatrix Theater. Het testevenement zou oorspronkelijk in januari plaatsvinden, maar werd vanwege de strengere coronamaatregelen uitgesteld.

De show in het Beatrix Theater staat aangeschreven als een Fieldlab-testevenement, waarmee het kabinet in kaart wil brengen hoe (grootschalige) evenementen in coronatijd op een veilige manier kunnen worden georganiseerd . Maar liefst 500 bezoekers mogen Weijers Masterclass Geluk bijwonen, verdeeld over drie groepen van 250, 200 en 50 man.

Bezoekers zijn alleen welkom als ze een (recente) negatieve PCR-test kunnen overleveren. Gedurende het evenement wordt geëxperimenteerd met het wel/niet afstand houden en het dragen van een mondkapje. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Guido Weijers.

Foto: Loens Media BV

Share.